Лицензирана академия в Банско

Тя превръща жените в красавици, неузнаваеми след нейната намеса. С много любов, артистичност и неповторими умения Василка Сиракова е един от топ гримьорите в региона и страната, която днес твори чудеса в Банско.

Make up Банско

Лицензирана академия

Тя превръща жените в красавици, неузнаваеми след нейната намеса. С много любов, артистичност и неповторими умения Василка Сиракова е един от топ гримьорите в региона и страната, която днес твори чудеса в Банско. Работила в едни от най-красивите и актуални туристически обекти в страната като "Оазис "Лозенец, Хотел "Дюн" Слънчев бряг, Роял Касъл & СПА Елените, Кемпински Хотел Гранд Арена Банско, Гранд Хотел Банско, Астера Банско.

На нея са се доверили много от известните лица в страната. Професионално се занимава с грим от 2 000-та година - вече цели 19 години. Страстта й към грима се появява още много малка, когато майка й, видна дългогодишна козметичка и гримьорка в гр. Пазарджик, също водеща на курсове в сферата, я води със себе си, когато има ангажименти като гримьор.

Make up Банско
Make up Банско

Превръща страстта си в работа и след дългогодишен труд и натрупан сериозен опит отваря първата Академия по рода си в региона Sirakova Academy за лицензирани обучения по професионален грим, козметика, маникюр и педикюр. Курсовете са предназначени за тези, които желаят да се квалифицират и реализират в сферата на разкрасителните процедури.

По време на обученията се трупа опит и умения, които ще Ви помогнат да бъдете уверени, знаещи и можещи! Теорията и практиката са напълно изчерпателни, обхващат всички области на възможна изява, казва Сиракова, която не жали силите си, за да предаде уменията си на младите хора. "Хубаво е да виждаш как жените разцъфват пред очите ти, удоволствие е за мен това, което върша и се надявам с моята любов към гримьорството да заразя младите хора и да възпитам усет към красивото и любов към тази професия, казва Сиракова.

Make up Банско